Roskasta taidetta -kurssi lauantaina 12.11.2016

kuvca2roskaMeiltä kaikilta varmasti löytyy laatikoiden pohjalta pikkusälää, jota on joskus säilönyt ajatuksella ”tätä varmasti vielä joskus tarvitsee”. Yleensä laatikkoon kerääntyy isoäidin aikaisia nappeja, ruostuneita paperiliittimiä, pullonkorkkeja ja se papan polkupyörän takakumin venttiili. Ruuvi joka lähti siitä pikku Antin lokarista ja joka olisi pitänyt saada paikalleen jo kolme vuotta sitten. Hiuspinnejä ajalta, kun hiuksissa oli kärähtänyt permanentti ja virkattu ruusu, josta piti tulla parivuoteen peite. Ja ehkä siellä lojuu myös kymmenen vuotta sitten muodissa ollut koru, jota ei vaan raaski heittää pois…

Nyt olisi mahdollisuus tulla tekemään tuosta ”ei ehkä sitten kuitenkaan niin tarpeellisesta” ja muistoja tuovasta pikkusälästä kotiin tai ystävälle katseenkestävä taulu.

12.11.2016 klo 10-18 Mikkelin Ristiinan Vitsiälän kylätalo Sampolassa teemme pikkusälästä mielenkiintoisia sekatekniikkatauluja. Kurssilla syntyy taulu, josta varmasti riittää kerrottavaa ja mietittävää useammaksikin hetkeksi.

Tuo sinä pikkusälä, niin minä tuon loput. Hinta päivän kurssille on 50 euroa per osallistuja, ja se sisältää kaiken muun materiaalin paitsi sinun oman pikku”roskan”.

Lisätietoja ja Ilmoittautuminen kurssille viimeistään 31.10.2016 sähköpostiin maikkinoora.karvinen@gmail.com Kurssin maksu on maksettava vähintään viikkoa ennen Kulttuuriyhdistys Korpin tilille (viitteeksi 2011): FI15 5271 0420 3645 99

Tervetuloa mukaan!

Maikki-Noora Karvinen

 

Kurssi: Roskasta taiteeksi
Opettaja: Maikki-Noora Karvinen
ajankohta:12.11.2016 klo 10-18
paikka: Mikkelin Ristiinan Vitsiälän kylätalo Sampolassa
Mukaan mahtuu kymmenen ensimmäistä ilmoittautujaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s