Korpin kirjoituskilpailu 2022

Kulttuuriyhdistys Korppi ja Verkkolehti Usva julkistavat novellikilpailun teemalla LINTU.

Mistä sielulinnut tulevat, ja mitä ne oikeasti tarkoittavat? Onko tulevaisuudessa enää lintuja vai ainoastaan ihmisten rakentamia konstruktioita? Miten lintu voi muuttaa todellisuuden toiseksi? 

Haussa ovat spekulatiivisen fiktion (kuten tieteiskirjallisuus, fantasia, kauhu, uuskumma, maaginen realismi) piiriin kuuluvat novellit.

Kilpailun 3-5 parasta tekstiä toimitetaan mukaan Kulttuuriyhdistys Korpin antologiaan, joka ilmestyy vuoden 2022 aikana. Kilpailun parhaimmisto saa kirjapalkintoja sekä asiantuntevan palautteen novelleistaan. Kärkitekstejä myös julkaistaan Verkkolehti Usvassa, joka on pitkän tauon jälkeen jatkamassa toimintaansa. 

Kilpailun esiraadissa ovat kirjailijat Anne Leinonen ja Satu Piispa-Hakala.

Kilpailun tuomaristossa ovat kirjailijat Hanna Morre Matilainen, Merja Mäki, Anni Kuu Nupponen ja Satu Piispa-Hakala. Anne Leinonen toimii tuomariston sihteerinä.

Palaute novelli doc tai pdf-muodossa osoitteeseen kulttuuriyhdistyskorppi@gmail.com 15.3.2022 mennessä. Novellien maksimipituus on 6000 sanaa (noin 20 sivua). Varusta kisatekstisi nimimerkillä. Olemme yhteydessä kisassa menestyjiin sähköpostin välityksellä.

Kulttuuriyhdistys Korppi on yleishyödyllinen yhteisö, jonka tarkoituksena on edistää kulttuuria, kansanperinnettä ja kädentaitoja. Yhdistys on aiemmin julkaissut antologian Hänen huulensa ovat metsä (2017). 

https://usvazine.net

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s